ΑΕΚ, μεταγραφές: Χάλασε οριστικά του Μήτογλου στη Σαμπντόρια, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο

Η αποχή του Σίμου Μήτογλου από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για περίπου επτά μήνες αποτέλεσαν τελικά ανασταλτικό παράγοντα για τη Σαμπντόρια, η οποία σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο μετά και τον δεύτερο κύκλο εξετάσεων του Έλληνα αμυντικού αποφάσισε να μην κινηθεί τελικά για την απόκτησή του.
Η Σαμπντόρια δεν θα γίνει η τρίτη ομάδα στην επαγγελματική καριέρα του Σίμου Μήτογλου, όπως αποκαλύπτει σε ανάρτησή του Ιταλός δημοσιογράφος.
Συγκεκριμένα, ο Αντρέα Λα Μόνικα σημειώσει σε post του στο Twitter ότι μετά από τον νέο κύκλο εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Έλληνας στόπερ, η ομάδα της Γένοβας αποφάσισε να μην κινηθεί για την απόκτησή του.
Αιτία στάθηκε το γεγονός πως ο 26χρονος θα χρειάζονταν περίπου έναν μήνα για να μπει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ η Σαμπντόρια, που παλεύει για την παραμονή της στη Serie B, “καίγεται” για παίκτη που θα έρθει και θα μπορεί να υπολογίζεται άμεσα.
Εάν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Λα Μόνικα, τότε ο Μήτογλου αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αναζητήσει εκ νέου τον επόμενο σταθμό του, καθώς το “διαζύγιο” με την ΑΕΚ είναι δεδομένο.