ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Τέλος ο Μοχαμάντι, συνεχίζει στην Τουρκία

ΑΕΚ μεταγραφές: Τέλος ο Μοχαμάντι, συνεχίζει στην Τουρκία
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος το απόγευμα της Παρασκευής.

Παρελθόν για την ΑΕΚ αποτελεί ο Μιλάντ Μοχαμάντι, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος το απόγευμα της Παρασκευής. Ο Ιρανός αριστερός μπακ έλυσε το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Η αποχώρηση του Μιλάντ Μοχαμάντι δεν συνεπάγεται αυτόματα την απόκτηση άλλου αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα, αφού έχει παρθεί η απόφαση να πορευτεί η Ένωση και να στηριχθεί για το υπόλοιπο της σεζόν με τον Εχσάν Χατζισαφί και τον Σταύρο Πήλιο, ο οποίος άλλωστε τον τελευταίο καιρό έχει πάρει ευκαιρίες, δείχνοντας έτοιμος να προσφέρει σημαντικά στην κούρσα για την διατήρηση των σκήπτρων στη Stoiximan Super League.

Η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον Μιλάντ Μοχαμάντι, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Ο Ιρανός διεθνής αριστερός μπακ ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και πραγματοποίησε με τη φανέλα της 56 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (1 γκολ), κατακτώντας μαζί της το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο του 2023.

Μιλάντ, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογο μας και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ