ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Σε συζητήσεις με την Μπορντό για Μισελέν

Ο Κλεμάν Μισελέν
Ο Κλεμάν Μισελέν EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ είναι σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με την Μπορντό για την παραχώρηση του Κλεμάν Μισελέν με τη μορφή δανεισμού. Η L' Equipe ανέφερε ότι οι δύο πλευρές αναμένεται να δώσουν τα χέρια σήμερα (11/08), με τους ανθρώπους της Ένωσης να επιβεβαιώνουν τις συζητήσεις των δύο πλευρών και όχι τη συμφωνία.

Η ΑΕΚ είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μπορντό για την παραχώρηση του Κλεμάν Μισελέν. Ο Γάλλος ακραίος αμυντικός δεν ικανοποίησε με την παρουσία του τον Ματίας Αλμέιδα στην Ολλανδία και αναμένεται να αποχωρήσει από την Ένωση.

Η γαλλική Equipe ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι οι δύο ομάδες αναμένεται να δώσουν τα χέρια σήμερα (11/08) για δανεισμό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο από την Ένωση σημείωναν ότι οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις και δεν έχουν δώσει τα χέρια για την παραχώρησή του, τουλάχιστον τόσο άμεσα όσο αναφέρουν οι Γάλλοι.

Ο Μισελέν έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την Ένωση συνολικά 24 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό δύο ασίστ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ