ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Πρώτη προπόνηση και φατούρο για Βίντα στα Σπάτα

ΑΕΚ μεταγραφές: Πρώτη προπόνηση και φατούρο για Βίντα στα Σπάτα
INTIME

Ο Ντομαγκόι Βίντα φόρεσε την κιτρινόμαυρη στολή εργασίας και προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ.

Άμεσα μπήκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Ντομαγκόι Βίντα. Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στην Ένωση με συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια, ο 33χρονος Κροάτης αμυντικός φόρεσε τα ρούχα της δουλειάς και άρχισε το πρόγραμμα ένταξης, με στόχο να μην χαθεί χρόνος και να ενσωματωθεί γρήγορα στο νέο περιβάλλον του.

Ο Βίντα δεν απέφυγε το αναμενόμενο "καψόνι" της υποδοχής ενός νέου μέλους στις προπονήσεις, όπως αποτυπώθηκε στον φακό. Είναι κι αυτό ένα κομμάτι του τελετουργικού της μύησης στην ομάδα του που επέλεξε να συνεχίσει την πλούσια καριέρα του.

Ο Κροάτης στόπερ, εκτός από έτοιμος αγωνιστικά, ήταν ευδιάθετος και άνετος, χωρίς ίχνος έπαρσης ή βεντετισμού. Σαν να 'ταν από καιρό με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Ο Ματίας Αλμέιδα με τον Ντομαγκόι Βίντα
Ο Ματίας Αλμέιδα με τον Ντομαγκόι Βίντα INTIME


Ο Βίντα συμμετέχει στην προπόνηση της ΑΕΚ
Ο Βίντα συμμετέχει στην προπόνηση της ΑΕΚ INTIME

Παρεμπιπτόντως, ο Σέρχιο Αραούχο επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα. Από την άλλη οι Χρήστος Αλμπάνης, Θεοδόσης Μαχαίρας, Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ