ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Πρόταση άνω των 2 εκατ. ευρώ για τον Ελίασον

Ο Νίκλας Ελίασον με τη φανέλα της Μπρίστολ Σίτι
Ο Νίκλας Ελίασον με τη φανέλα της Μπρίστολ Σίτι © 2020 PETER CZIBORRA / POOL REUTERS / AP IMAGES

Η ΑΕΚ μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του 26χρονου Σουηδού εξτρέμ της Νιμ, Νίκλας Ελίασον, προφέροντας ποσό μεγαλύτερο των 2 εκατ. ευρώ.

Τα τελευταία 24ωρα άνοιξε και πάλι για την ΑΕΚ η υπόθεση του 26χρονου Σουηδού Νίκλας Ελίασον της γαλλικής Νιμ, η οποία απασχολούσε την Ένωση από πέρυσι.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή να ξεκινήσει διαπραγμάτευση για την αγορά του εξτρέμ και αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο, καθώς η Ένωση βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την αγορά του παίκτη με πρόταση πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ελίασον από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου ήταν μπροστά στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα. Τότε όμως, δεν στάθηκε δυνατό να βρεθεί πεδίο συμφωνίας.

Τα τελευταία 24ωρα ωστόσο, διαπιστώθηκε πως υπάρχουν και πάλι οι προϋποθέσεις, τέθηκε άμεσα υπόψη του προπονητή η δυνατότητα και ο Αργεντινός κόουτς ζήτησε να γίνει ό,τι είναι δυνατό για να αποκτηθεί.

Μετά από αυτό ήταν άμεση η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ώστε να γίνει η κίνηση για πρόταση πάνω από 2 εκατομμύρια και να ικανοποιηθεί η επιθυμία του προπονητή της ομάδας.

Τις επόμενες ώρες το deal αναμένεται να γίνει οριστικό και ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ