ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Πούλησε 3 εκατ. ευρώ τον Μιτάι στην Λοκομοτίβ Μόσχας

Ο Μάριο Μιτάι της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο κόντρα στον Αστέρα για τη Super League 2021-2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Σάββατο 21 Αυγούστου 2021
Ο Μάριο Μιτάι της ΑΕΚ σε στιγμιότυπο κόντρα στον Αστέρα για τη Super League 2021-2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο | Σάββατο 21 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ συμφώνησε στην παραχώρηση του ταλαντούχου αμυντικού, Μάριου Μιτάι, αντί του ποσού των 3 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης στη Λοκοτομίβ Μόσχας.

Σε συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας για την πώληση του ταλαντούχου αμυντικού, Μάριου Μιτάι, αντί του ποσού των 3 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης ήρθε η ΑΕΚ με το νεαρό αμυντικό να αποχωρεί από την αποστολή για το ματς του Σαββάτου με τη Λαμία και να ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Ρωσία τις επόμενες ώρες. Αυτό που απομένει ουσιαστικά είναι κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η Ένωση είχε δεχτεί εδώ και σχεδόν ένα μήνα πρόσεγγιση που στη συνέχεια έγινε πρόταση από τη Λοκομοτίβ για την παραχώρηση του Μιτάι και όλο αυτό το διάστημα οι δύο πλευρές ήταν σε συζητήσεις. Τελικά την Παρασκευή το απόγευμα επέλθει η συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Λοκομοτίβ αντί του ποσού των 3 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 19χρονος διεθνής Αλβανός αμυντικός μάλιστα ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς του Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία και φυσικά αποκλείστηκε απο την αποστολή με τον Γιούση να παίρνει τη θέση του.

Πρόκειται φυσικά για μια από τις πιο ακριβές πωλήσεις ως τώρα στην ιστορία της Ένωσης η οποία θα φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ