ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Παρακολουθεί την περίπτωση του Πάολο Φερνάντες

Ο Πάολο Φερνάντες
Ο Πάολο Φερνάντες EUROKINISSI SPORTS

Η περίπτωση του Πάολο Φερνάντες δεν αφήνει ασυγκίνητη την ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 υπάρχει ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας με τον Βόλο.

Η ΑΕΚ, μετά την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, γνωστοποίησε πως ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές για τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να γίνει μία κίνηση-έκπληξη της τελευταίας στιγμής, όπως συνέβη πέρυσι με την απόκτηση του Λάζαρου Ρότα, αλλά και στο παρελθόν με εκείνες τον Παναγιώτη Κονέ και Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η ΑΕΚ παρακολουθεί με ενδιαφέρον την περίπτωση του Πάολο Φερνάντες, ο οποίος έχει λάβει τελεσίγραφο να απαντήσει μέχρι το βράδυ (12/09) στην πρόταση του ΠΑΟΚ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Ο παίκτης είναι κολακευμένος από το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, με τους διοικούντες την Ένωση να έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Βόλου. Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Φερνάντες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και από τον Ιανουάριο είναι ελεύθερος να υπογράψει με ομάδα της αρεσκείας του.

Ο ατζέντης του 24χρονου μεσοεπιθετικού τον πιέζει να αποδεχθεί την πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά εκείνος είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Τη φετινή σεζόν, σε τέσσερα ματς, ο Φερνάντες μετράει ένα γκολ και δύο ασίστ, ενώ την περσινή σεζόν με τη φανέλα του Βόλου είχε έξι γκολ και τρεις ασίστ σε 30 παιχνίδια.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ