ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Ράιτ της Σεντέρισκε είναι μία από τις επιλογές για την επίθεση

Ο Χάτζι Ράιτ των ΗΠΑ σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με το Μαρόκο, Σινσινάτι | Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022
Ο Χάτζι Ράιτ των ΗΠΑ σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με το Μαρόκο, Σινσινάτι | Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 © 2022 JEFF DEAN/ASSOCIATED PRESS

Ο διεθνής Αμερικανός επιθετικός Χάτζι Ράιτ βρίσκεται στο ραντάρ της ΑΕΚ. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη Σεντέρισκε της Δανίας και η Ένωση εξετάζει την αγορά του.

Ο 24χρονος επιθετικός της Σεντέρισκε από τη Δανία, Χάτζι Ράιτ, είναι μία από τις επιλογές που στην ΑΕΚ εξετάζουν σοβαρά και ενδέχεται να γίνει κίνηση για την αγορά του.

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει έναν επιθετικό διαφορετικών στοιχείων από αυτά που χαρακτηρίζουν τον Σέρχιο Αραούχο και ο οποίος θα πάρει τη θέση του Καρίμ Ανσαριφάρντ στο ρόστερ της ομάδας.

Σήμερα οι Τούρκοι αποκαλύπτουν ενδιαφέρον για τον Χάτζι Ράιτ, επιθετικό ο οποίος όντως έχει προταθεί και είναι μία από τις επιλογές που οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στις λίστες τους για την κορυφή της επίθεσης.

Γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου του 1998, έχει καταγωγή από Λιβερία και Γκάνα αλλά είναι πολιτογραφημένος Αμερικανός με τρεις συμμετοχές και ένα γκολ στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Το μοναδικό τέρμα του με την Ανδρών, το πέτυχε την 1η Ιουνίου του 2022, όταν οι ΗΠΑ επικράτησαν του Μαρόκου με 3-0, σε φιλική αναμέτρηση.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Τουρκία, ο 24χρονος επιθετικός ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αντάλιασπορ υπό τη μορφή δανεισμού από τη δανέζικη Σεντέρισκε, σκοράροντας 14 γκολ στο πρωτάθλημα, είναι μία από τις επιλογές που στην ΑΕΚ εξετάζουν σοβαρά.

Ο Ράιτς είναι ψηλός (με μπόι 1.93), φορ περιοχής αλλά και αρκετά κινητικός επίσης εκτός αυτής, άρα και ικανός στο συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι θα μπορούσε να ταιριάξει καλά με τον Αραούχο.

Η ομάδα στην οποία ανήκει και με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024), η Σεντέρισκε, υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Δανίας και δεν θέλει να επιστρέψει εκεί. Η ομάδα του τον παραχωρεί με πώληση, δίχως να έχουν γίνει γνωστά τα ποσά.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ