ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Αλμέιδα θέλει τον Κικάνοβιτς

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Αλμέιδα θέλει τον Κικάνοβιτς
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Την περίπτωση του 22χρονου Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς εξετάζει εκ νέου ο Ματίας Αλμέιδα για την ενίσχυση της ΑΕΚ στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Ένα όνομα που απασχόλησε το καλοκαίρι επανέρχεται στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς.

Ο 22χρονος Αμερικανός με βοσνιακές ρίζες αποτελεί προσωπική επιλογή του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος γνωρίζει καλά τον παίκτη από την κοινή τους παρουσία στη Σαν Χοσε.

Βέβαια, για να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα. Το συμβόλαιο του Κικάνοβιτς με το σύλλογο των ΗΠΑ ολοκληρώνεται το 2024.

Ο Αμερικανοβόσνιος είναι 22χρονών αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει και στις υπόλοιπες θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Ξεκίνησε την καριέρα του από του Σακραμέντο Χόρνετς, ακολούθησε ο τρίμηνος δανεισμός του στην Ρενό, πριν τον αποκτήσει η Σαν Χοσέ τον Φεβρουάριο του 2021.

Εκεί σταθεροποιήθηκε και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 32 συμμετοχές, έξι γκολ και πέντε ασίστ σε 1559 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς σε δράση

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια του "The Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κικάνοβιτς

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ