ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Κατέθεσε πρόταση για τον Αλεξανδρόπουλο στη Σπόρτινγκ σύμφωνα με την "A Bola"

ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΟΝΔΟΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος στο φιλικό με την Ονδούρα EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει διπλή πρόταση στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, σύμφωνα με την A Bola.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν θα συνεχίσει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπως αναφέρει η A Bola, με την πορτογαλική ομάδα να έχει ήδη στα χέρια της πρόταση για την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ΑΕΚ είναι εκείνη που έχει κάνει κρούση στη Σπόρτινγκ, καταθέτοντας μάλιστα, δύο προτάσεις, προκειμένου να της δώσει επιλογές.

Η πρώτη αφορά την αγορά του μεγαλύτερου μέρους των δικαιωμάτων του Έλληνα διεθνή αντί 2,5 εκατ. ευρώ, είτε την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ στο τέλος της σεζόν, ποσό που έδωσε κι η Σπόρτινγκ όταν τον απέκτησε από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2022.

Ο 21χρονος μέσος έχει καταγράψει συνολικά 12 συμμετοχές με τη Σπόρτινγκ και δύο στην Β' ομάδα.

Να σημειωθεί πως είναι εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα η απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού χαφ που θα παίζει περισσότερο στο "6".

Θέλει να έχει μία επιπλέον λύση μαζί με τους Γιόνσον και Σιμάνσκι, διότι πλέον ο Γαλανόπουλος θα υπολογίζεται αποκλειστικά και μόνο στο "8".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ