ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Η Μοντερέι ετοιμάζει μυθική πρόταση για τον Πινέδα, σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Ο Ορμπελίν Πινέδα με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς της Super League κόντρα στον Άρη | 4 Δεκεμβρίου 2023
Ο Ορμπελίν Πινέδα με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ματς της Super League κόντρα στον Άρη | 4 Δεκεμβρίου 2023 ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ | INTIME SPORTS

Σενάριο από το Μεξικό για έντονο ενδιαφέρον της Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ.

Ακόμη ένα σενάριο έρχεται από το Μεξικό που εμπλέκει ενδιαφέρον μεξικανικής ομάδας για τον Ορμπελίν Πινέδα. Αυτή τη φορά, οι Μεξικανοί υποστηρίζουν πως η ομάδα που είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση αγοράς στην ΑΕΚ για τον διεθνή Μεξικανό χαφ είναι η Μοντερέι.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ των Μεξικανών αναφέρει πως η Μοντερέι είναι ικανή να βάλει στο τραπέζι ένα ποσό 12 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο μεταφράζεται περίπου σε 11,2 εκατομμύρια ευρώ, για να πείσει την ΑΕΚ και άλλα τρία εκατομμύρια δολάρια ετησίως για να δελεάσει τον ποδοσφαιριστή, να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Από την Ένωση βέβαια, έχουν ξεκαθαρίσει πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση, ενώ και ο ίδιος ο Πινέδα δεν δείχνει σε αυτή τη φάση της καριέρας του να γυρίσει στη μεξικανική λίγκα. Υπενθυμίζεται, ότι για τον 28χρονο χαφ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον επίσης η Τσίβας και η Τολούκα, ενώ η Κρους Ασούλ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση, ύψους 4,1 εκατομμύριων ευρώ, την οποία βέβαια η ΑΕΚ δεν μπήκε καν στον κόπο να συζητήσεις.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι η ΑΕΚ είχε απανήσει 6,5 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσει από τη Θέλτα τον Πινέδα, επομένως δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να τον παραχωρήσει με μικρότερο ποσό.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ