ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Χτύπησε την πόρτα της Paris FC για τον 19χρονο στόπερ Ουσμάν Καμαρά σύμφωνα με την Equipe

Ο Ουσμάν Καμαρά της PARIS FC σε συνέντευξη του
Ο Ουσμάν Καμαρά της PARIS FC σε συνέντευξη του PRINT SCREEN

Η ΑΕΚ προσπάθησε να κάνει δικό της σύμφωνα με την Equipe τον 19χρονο ταλαντούχο αμυντικό της Paris FC, Ουσμάν Καμαρά, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Βίντα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα στόπερ αλλά την ίδια ώρα όλα δείχνουν πως κοιτάει και στο μέλλον. Αυτό καθώς η έγκυρη Equipe αποκάλυψε πως η Ένωση εκανε μία πρώτη πρόταση στην Paris FC για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Ουσμάν Καμαρά, όμως πήρε αρνητική απάντηση.

Ο 19χρονος θηριώδης (1.97) κεντρικός αμυντικό της ομάδας από τη Γαλλία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023 αλλά είναι υπό παραχώρηση καθώς δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με την Equipe η απάντηση των Γάλλωνσ στην ΑΕΚ ήταν αρνητική καθώς θέλει περισσότερα ανταλλάγματα.

Ο Καμάρα έχει γεννηθεί τον Μάρτιο του 2003 και είναι διεθνής με την Εθνική Νέων της Γαλλίας με την οποία έχει 15 συμμετοχές με την Εθνική U19 ενώ είναι και αρχηγός της. Μάλιστα φέτος είχε 36 συμμετοχές στην Ligue 2 με μία ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, δίχως να καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδο.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ