ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ανακοίνωσε τον Σταμούλη για τη β' ομάδα

Ο Γιώργος Σταμούλης
Ο Γιώργος Σταμούλης AEK FC

Η ΑΕΚ συνεχίζει την ενίσχυση της β' ομάδας, προχωρώντας στην απόκτηση του Γιώργου Σταμούλη, ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν στο Φωστήρα και στο παρελθόν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Μετά τους Ζίνι και Τζέιμς Πανεράς, η ΑΕΚ προχώρησε και σε τρίτη προσθήκη για τη β' ομάδα. Οι "κιτρινόμαυροι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, Γιώργου Σταμούλη έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο νεαρός φορ αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της σεζόν με τον Φωστήρα στη Γ' Εθνική, ενώ έχει περάσει από τις ακαδημίες του Αχαϊκού και του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σταμούλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026 και θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ Β.

Είναι γεννημένος στις 9 Ιανουαρίου του 2003 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού επιθετικού. Αρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Αχαϊκού στην Πάτρα και στη συνέχεια επελέγη από την ακαδημία του Ολυμπιακού και έφτασε να αγωνιστεί μέχρι και σε επίπεδο Super League 2 με τον Ολυμπιακό Β. Στον πρώτο γύρο της σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική με τον Φωστήρα. Εχει ύψος 1,85 και στο παρελθόν είχε συμμετοχές με τις Εθνικές Ομάδες U15 και U16. Είναι αδερφός του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Β, Κώστα Σταμούλη.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ