ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μέσα ο Τσιγκρίνσκι, έξω ο Αλμπάνης

ΑΕΚ: Μέσα ο Τσιγκρίνσκι, έξω ο Αλμπάνης

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ξεπέρασε το πρόβλημά του και μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ, η έκπληξη όμως είναι δυσάρεστη για το Χρήστο Αλμπάνη.

Μια συζητήσιμη απόφαση πήρε σήμερα (20/8) ο Μιγκέλ Καρντόσο, αφήνοντας εκτός ευρωπαϊκής λίστας της ΑΕΚ τον Χρήστο Αλμπάνη, προκειμένου να χωρέσει σε αυτή ο Νμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος επέστρεψε το πρωί σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και θέτει υποψηφιότητα να αγωνιστεί στη ρεβάνς της Τραπεζούντας.

Προφανώς ο Πορτογάλος τεχνικός, δεν σκόπευε να χρησιμοποιήσει καθόλου στα ματς με την Τραμπζονσπόρ τον πρώην παίκτη του Απόλλωνα και τον "έκοψε", προκαλώντας έκπληξη στον ίδιο, αλλά και σε πολλούς, εντός κι εκτός ομάδας, καθώς θυμίζουμε ότι "κομμένος" είναι κι ο έτερος εξτρέμ, Μίλος Ντέλετιτς.

Ως πιο πιθανό σενάριο, φάνταζε το να μείνει εκτός ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος χθες (19/8) ήταν να μετακομίσει στην Κρήτη, είχε χαιρετίσει μάλιστα τους συμπαίκτες του, ήταν με τα εισιτήρια στο χέρι, αλλά για άγνωστο έως σήμερα λόγο, η μεταπήδησή του στον ΟΦΗ ακυρώθηκε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ