ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μέσα ο Φερνάντες, εκτός οι Μουκουντί, Μήτογλου και Φαν Βερτ

Ο Πάολο Φερνάντες στο ΑΕΚ - Πανσερραϊκός
Ο Πάολο Φερνάντες στο ΑΕΚ - Πανσερραϊκός INTIME SPORTS

Ο Φερνάντες συμμετέχει κανονικά στην αποστολή για τον Βόλο παρά την επέμβαση που έκανε στην καρδιά του για να αντιμετωπίσει ένα μικρό πρόβλημα που είχε, ενώ εκτός έμειναν οι Μουκουντί, Μήτογλου και Φαν Βερτ.

Η ΑΕΚ με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό το απόγευμα της Τετάρτης (5/4, 18:00, COSMOTE SPORT 1HD και LIVE στο SPORT24).

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης στα Σπάτα, γνωστοποιήθηκε η αποστολή, στην οποία συμμετέχει κανονικά ο Φερνάντες, ενώ εκτός είναι οι Μουκουντί, Μήτογλου και Φαν Βερτ και δεν υπολογίζονται από τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Φερνάντες έκανε επέμβαση για να αντιμετωπίσει μια αρρυθμία στην καρδιά και λίγα 24ωρα μετά δήλωσε ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με τον Βόλο, ενώ ο Μήτογλου αντιμετωπίζει μια ίωση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Όσο για τους άλλους δύο, δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους και γι' αυτό δεν θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Εκτός φυσικά έμειναν και οι Άμραμπατ και Σιντιμπέ που έμειναν στα πιτς με θλάση.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Βόλο: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ