ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μέσα ο Λιβάι Γκαρσία ενόψει Μπράιτον, εκτός αποστολής ο Μουκουντί

Ο Λιβάι Γκαρσία
Ο Λιβάι Γκαρσία EUROKINISSI SPORTS

Ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε την Τρίτη (19/9) και βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει στην Αγγλία για το παιχνίδι απέναντι στην Μπράιτον (21/9, 22:00, COSMOTE SPORT 6HD, LIVE SPORT24). Μέσα επίσης ο Γκατσίνοβιτς, εκτός οι Βίντα - Μουκουντί.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (21/9, 22:00, COSMOTE SPORT 6HD, LIVE SPORT24) την Μπράιτον για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ανακοίνωσε την αποστολή της πριν από την αναχώρηση για την Αγγλία.

Ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (18/9) και βρίσκεται κανονικά στους ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν στο Μπράιτον. Θυμίζουμε πως την Δευτέρα (18/9) προπονήθηκε και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος είναι επίσης μέσα.

Πρόκειται για δύο θετικά νέα για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος δεν υπολογίζει τον τραυματία Βίντα, όπως και τον Αρόλντ Μουκοντί, ο οποίος χρειάστηκε εισαγωγή στο νοσοκομείο λόγω λοίμωξης.

Αναλυτικά η αποστολή: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ