ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Σιντιμπέ και Γαλανόπουλο στις Σέρρες, "ανάσες" σε πέντε βασικούς

Ο Σιντιμπέ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ
Ο Σιντιμπέ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ INTIME SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε μαζί του στην αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και τον Κώστα Γαλανόπουλο, αντίθετα έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές συον τον Λιβάι Γκαρσία που ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό για τους οκτώ του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, η οποία είναι διαδικαστικού χαρακτήρα μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα, με τον Ματίας Αλμέιδα να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στις Σέρρες.

Στην αποστολή επέστρεψαν ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ αλλά και ο Κώστας Γαλανόπουλος, αντίθετα ο Αργεντινός τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει τους: Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Πινέδα και Άμραμπατ.

Εκτός έμεινε και ο Λιβάι Γκαρσία που ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και θα δώσει μάχη για να προλάβει το ματς με τον Άρη, αλλά και ο Ελίασον που προπονείται πλέον σε φουλ ρυθμούς αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος. Στα πιτς παραμένει ο Μίλαντ Μοχαμάντι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανσερραϊκό: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ