ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Ρότα η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Λάζαρος Ρότα
Ο Λάζαρος Ρότα INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Ρότα ακολούθησε μέρος του προγράμματος και είναι μέσα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (8/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24 και με ηχητική περιγραφή). Επέστρεψαν στην αποστολή οι Μάνταλος και Σιμάνσκι.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena (8/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24 και με ηχητική περιγραφή)και μετά το πέρας της σημερινής (07/01) προπόνησης ο Αλμέιδα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Λάζαρος Ρότα, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση και ακολούθησε μέρος του προγράμματος, με τον Αργεντινό κόουτς της ΑΕΚ να τον παίρνει κανονικά μαζί του.

"Μέσα" είναι και οι Μάνταλος και Σιμάνσκι που απουσίαζαν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος λόγω καρτών. Έτσι εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μοχαμάντι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον αλλά και οι Φράνσον και Κοσίδης.

Aναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ