ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Κριχόβιακ και Γκαρσία η αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ, εκτός ο Σιμόες

Ο Γρεγκόρζ Κριχόβιακ κατά την παρουσίασή του στην ΑΕΚ
Ο Γρεγκόρζ Κριχόβιακ κατά την παρουσίασή του στην ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20/03, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για τα playoffs της Super League Interwetten. Στην αποστολή ο Κριχόβιακ και ο Λιβάι Γκαρσία που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, εκτός ο Σιμόες.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs της Super League Interwetten (20/03, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Ο 48χρονος τεχνικός πήρε στην αποστολή τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος ήταν απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως και τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος προπονήθηκε την τελευταία μέρα, μετά τις τελευταίες προπονήσεις που έχασα λόγω ίωσης. Στην αποστολή συμμετέχει και ο Στάνκοβιτς.

Αντίθετα εκτός έμειναν λόγω ίωσης, ο Νταμιέν Λε Ταλέκ, ο Στράτος Σβάρνας, ο Αντρέ Σιμόες (που είχε και ενοχλήσεις στην ποδοκηνμική) και ο Ντάρκο Γέβτιτς. Όλοι στα Σπάτα είναι με μάσκες, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά της ίωσης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ