ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Φερνάντες και Βίντα, αλλά χωρίς Ρότα - Σιμάνσκι η αποστολή κόντρα στον ΠΑΣ

Ο Λάζαρος Ρότα
Ο Λάζαρος Ρότα INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3/1, 20:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) για την 16η αγωνιστική της Super League, με τους Φερνάντες και Βίντα να είναι μέσα. Εκτός έμεινε ο Ρότα.

Η ΑΕΚ την Τρίτη (3/1, 20:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 16η αγωνιστική της Super League. Οι παίκτες της Ένωσης ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και αναχώρησαν για τα Ιωάννινα.

Ο Πάολο Φερνάντες βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή της ΑΕΚ, ενώ στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται και ο Βίντα για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ.

Από την άλλη, εκτός έμεινε ο Λάζαρος Ρότα, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι γιατροί του συνέστησαν παραμονή στο σπίτι. Ο Μάνταλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από θλάση, κάνει "αγώνα" για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ στην αποστολή δεν βρίσκονται επίσης οι Μοχαμαντί, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και ο τιμωρημένος Σιμάνσκι.

Εκτός αποστολής έμεινε την τελευταία στιγμή και ο Αλεξάντερ Φράνσον, λίγο πριν πετάξει η αποστολή για τα Ιωάννινα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Γιόνσον, Πινέδα, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ