ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Μάνταλο και Μπακάκη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ
Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος, στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε μαζί του στην αποστολή τον Πέτρο Μάνταλο, αλλά και τον Μιχάλη Μπακάκη. Εκτός αποστολής οι Ολιβέιρα και Λιβάι Γκαρσία.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ αύριο (09/05, 19:30, Novasports 1, LIVE - SPORT 24) για την όγδοη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε μαζί του τον Πέτρο Μάνταλο που προπονήθηκε κανονικά, αλλά και τον Μιχάλη Μπάκακη, ο οποίος απουσίαζε από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ της προηγούμενης αγωνιστικής. Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν για ένα ακόμα παιχνίδι οι Νέλσον Ολιβέιρα και Λιβάι Γκαρσία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ανέβασαν ρυθμούς και κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τα δύο τελευταία παιχνίδια, με πρώτο εξ' αυτών το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Υπενθυμίζεται ότι ο Λιβάι Γκαρσία έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατό του και ουσιαστικά προπονήθηκε για πρώτη φορά σήμερα ατομικά, καθώς προφυλασσόταν το προηγούμενο διάστημα για να μην υποστεί χειρότερη ζημιά.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ