ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μαγνητική ο Μπακάκης, δύσκολα με Ολυμπιακό

Ο Μιχάλης Μπακάκης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα Eurokinissi

O Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γεωργία, θα υποβληθεί σε μαγνητική και η παρουσία του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (4/1, 19:30, Novasports 1HD, SPORT 24) είναι δύσκολη.

Είναι σχεδόν αδύνατο ο Μιχάλης Μπακάκης να προλάβει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (4/1, 19:30, Novasports 1HD, SPORT 24) για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten.

Ο 30χρονος μπακ αποχώρησε με ενοχλήσεις από την ισόπαλη αναμέτρηση της Εθνικής με την Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως ενημέρωσε η Ένωση, ο Μπακάκης άρχισε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

“Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Μιχάλης Μπακάκης άρχισε θεραπεία και θα υποβληθεί σε μαγνητική για τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Γεωργία. Θεραπεία ακολούθησαν και οι Ευθύμης Χριστόπουλους, Βένταντ Ραντόνια, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έκανε ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην των Μιτάι, Σάκχοφ και Σιμόες, προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 17.00″.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ