ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χάνει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ ο Λιβάι Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ
Ο Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν θα είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς υπέστη διάταση στον πρόσθιο χιαστό, γλιτώνοντας έτσι τα χειρότερα. Ενοχλήσεις στον προσαγωγό ο Λόπες.

Ο Λιβάι Γκαρσία αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο χθεσινό (25/04) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, με την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομάδας, Χάρη Λάλο και Παντελή Νικολάου, να δείχνει ότι υπέστη διάταση στον δεξιό πρόσθιο χιαστό.

Ο ίδιος ποδοσφαιριστής αισθανόταν καλά, έχοντας ελάχιστες ενοχλήσεις χθες μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αλλά και σήμερα (26/04) με την κατάσταση του να επανεκτιμάται τις επόμενες ημέρες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον επαναληπτικό των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα θετικό στον τραυματισμό του 23χρονου διεθνή, με το Τρινιντάτ και Τομπάγκο, ποδοσφαιριστή είναι ότι δεν κόπηκε ο χιαστός και δεν υπάρχει ρήξη (μερική ή ολική) στον πρόσθιο χιαστό, καθώς υπήρχε μια μικρή ανησυχία στις τάξεις της Ένωσης για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΠΕΣ

Πλην του Λιβάι Γκαρσία, λαβωμένος από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έφυγε και ο Έλντερ Λόπες, καθώς απουσιάσε από τη σημερινή (26/04) προπόνηση της Ένωσης, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, με τον Πορτογάλο μπακ να κάνει αγώνα δρόμου, για να προλάβει τον επαναληπτικό της Τούμπας (29/04).

Από εκεί και πέρα, οι Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Αντρέ Σιμόες συνέχισαν τα προγράμματα θεραπείας τους, με τους υπόλοιπους παίκτες να προπονούνται κανονικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ