ΑΕΚ – Λέφσκι Σόφιας: Ο Βούτσοφ το έπνιξε και ο Βάργκα πέτυχε ντοπιέτα από την πρώτη ασίστ του Μάγερ για το 3-0 της Ένωσης

Intime Sports
Πάρτι στη Νέα Φιλαδέλφεια με καλεσμένη τη Λέφκσι Σόφιας, με την ΑΕΚ να κάνει το 3-0 μόλις στο 29′. Πρώτη ασίστ του Λόβρο Μάγερ και δεύτερο γκολ ο Μπαρνάμπας Βάργκας.
Ο Λούκα Γιόβιτς άνοιξε τον χορό των γκολ στην Allwyn Arena και ο Μπαρνάμπας Βάργκα τον συνέχισε, με την ΑΕΚ να κάνει το 3-0 κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου.
Στο 29′ ο Λόβρο Μάγερ εκτέλεσε από τα αριστερά το κόρνερ, ο Βάργκα πήδηξε ψηλότερα από όλους, πήρε την κεφαλιά, την έστειλε προς την εστία του Βούτσοφ, ο οποίος δεν είχε καλή αντίδραση και η Ένωση είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα των Βούλγαρων για τρίτη φορά.
Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο γκολ του 31χρονου Ούγγρου φορ στον αγώνα, αφού στο 12′ είχε γράψει το 2-0.