ΑΕΚ

ΑΕΚ: Καθαρή η μαγνητική του Λάτσι

Ο Ζίγκα Λάτσι
Ο Ζίγκα Λάτσι EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζίγκα Λάτσι υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική στον ραπτικό μυ του δεξιού του ποδιού όπου αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, με την εξέταση να δείχνει ότι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημά του και θα επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα μετά τις διακοπές. Μπήκαν οι Λόπες, Κρίστιτσιτς και Γκαρσία, ενοχλήσεις ο Αλμπάνης.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, ωστόσο τα ευχάριστα νέα ήρθαν από την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ζίγκα Λάτσι.

Ο 18χρονος Σλοβένος στόπερ υποβλήθηκε σε μαγνητική για το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον ραπτικό μυ στο δεξί του πόδι και οι εξετάσεις έδειξαν ότι είναι καλά και μετά τις διακοπές θα μπορεί να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω προγράμματα αποθεραπείας.

Από εκεί και πέρα, οι Λόπες, Λιβάι Γκαρσία και Κρίστιτσιτς προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα κανονικά, όπως σας είχαμε ενημερώσει και χθες (13/05) και είναι στη διάθεση του Χιμένεθ για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Ωστόσο στη σημερινή προπόνηση υπήρξε και ένα απρόοπτο, καθώς ο Χρήστος Αλμπάνης γυμνάστηκα ατομικά, λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό του γόνατο από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Αν αύριο δεν πονάει και μπορέσει να προπονηθεί, θα είναι και αυτός διαθέσιμος κόντρα στον Άρη.

Μαζί με τον Λάτσι, ατομικό πρόγραμμα εκγύμνανσης ακολούθησε και ο Ραντόνια, ενώ ο Όλεγκ Νταντσένκο έκανε το πρόγραμμα θεραπείας του. Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, όπου μετά το πέρας αυτής θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ