ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ

ΑΕΚ - Κυανούς Αστήρ Βάρης 1-0

ΑΕΚ - Κυανούς Αστήρ Βάρης 1-0
INTIME SPORTS

Σε ακόμα μια μέτρια εμφάνιση από άποψη θεάματος, μπροστά σε περίπου 5000 θεατές, η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Βάρης και προκρίθηκε στην Β' φάση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής. Χρυσός σκόρερ ο Μπρέσεβιτς που ήρθε από τον πάγκο.

Σε κακή μέρα η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να δημιουργήσει φάσεις απέναντι στην πολύ καλά διαβασμένη άμυνα του Αστέρα. Τον "γόρδιο δεσμό" έκοψε ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος ερχόμενος από τον πάγκο πέτυχε το νικητήριο γκολ της Ένωσης.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Αστέρα, που είχε στην διάθεση του έναν εξαιρετικό Ούσιο ο οποίος έσωσε την ομάδα του σε τουλάχιστον τρεις επικίνδυνες φάσεις.

Γήπεδο: OAKA

Διαιτητής: Τζανόπουλος

Βοηθοί: Τσιρίνης, Γκαβέρας

Γκολ: Μπρέσεβιτς 69'

Κίτρινες:

ΑΕΚ (Δέλλας): Βούρας, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσούπρος, Κορδέρο, Γροντής, Ντακόλ, Πόποβιτς (Μπρέσεβιτς 62'), Πλατέλλας, Αργυρίου

Κυανούς Αστήρ Βάρης (Τσιγκούλης): Ούσιος, Σχίζας, Κόπελας, Πλίτσης, Σκουρλής, Παπαδημητρόπουλος, Μίχος, Φωστέρης, Καζαντζής, Ζώνας, Ανδρεαδάκης

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα όπως το μετέδωσε το Sport24.gr

Το πρώτο ημίχρονο

Ο αγώνας ξεκίνησε με πολύ χαλαρό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να προσπαθήσουν να διαβάσουν τον αντίπαλο με διαφορετικό στόχο για την κάθε μια ομάδα φυσικά. Η ΑΕΚ προσπαθούσε να βρει τρύπα στην άμυνα του Αστέρα, ενώ οι αντίπαλοι θέλανε να καλύπτουν σωστά την άμυνα και να κοιτάξουν για κάποια αντεπίθεση.

Για να δούμε μια αξιόλογη φάση έπρεπε να φτάσουμε στο 32' με τον Γροντή, όταν βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα και έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Ούσιος έδιωξε με τα πόδια.

Πέντε λεπτά αργότερα, από το ίδιο σημείο, τα αριστερά, ο Πλατέλλας βγήκε μόνος του και έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Πριν την λήξη του ημιχρόνου η ΑΕΚ έχασε ακόμα μια ευκαιρία με Ντακόλ, όταν ο Γεωργέας έβγαλε ωραία στον Γροντή, ο τελευταίος βρήκε όμορφα τον Ντακόλ, αλλά το τελείωμα του Βραζιλιάνου ήταν ένα χαλαρό πλασέ στην κίνηση που κατέληξε στα χέρια του Ούσιου.

Στην επανάληψη, ενώ η ΑΕΚ έχει συνηθίσει να βγάζει το καλύτερο της πρόσωπο, συνέχισε την μέτρια εικόνα με τα πολλά λάθη στην τελική προσπάθεια.

Μέχρι και στο 62ο λεπτό ναι μεν η ΑΕΚ είχε την κατοχή αλλά μέχρι... εκεί. Σε εκείνο το σημείο, βγήκε ο κάκιστος Πόποβιτς και πέρασε στη θέση το Μπρέσεβιτς.

Μίλησε ο Ιβάν

Επτά λεπτά από την είσοδο του, ο Βοσνιοκροάτης άνοιξε το σκορ για τον δικέφαλο με ωραίο σουτ. Μπαλιά του Γεωργέα στον Μπρέσεβιτς, ο οποίος στόπαρε με το στήθος και έδωσε στον Κορδέρο, ο Ισπανός του γύρισε την μπάλα και ο Ιβάν με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Ούσιου, 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά η ΑΕΚ έχασε δυό τρεις καλές ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ κυρίως με τον Μπρέσεβιτς ως εκφραστή, αλλά ο Ούσιος έκανε εκπληκτική εμφάνιση. Αξίζει να σημειωθεί πως ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Πεταυράκη ως οφσάιντ.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ