ΑΕΚ: “Κληρονομιά είναι ό,τι κρατάς ζωντανό”, το τρίτο promo VIDEO της Ένωσης για τη νέα φανέλα

H αντίστροφη μέτρηση για το λανσάρισμα της νέας φανέλας της ΑΕΚ έχει ήδη αρχίσει, με τους κιτρινόμαυρους να δημοσιεύουν στα social media του συλλόγου το τρίτο promo VIDEO.
Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, το φίλαθλο κοινό αδημονεί για τις νέες φανέλες που θα φορούν οι παίκτες της αγαπημένης του ομάδας. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της ΑΕΚ, η οποία άρχισε από την Κυριακή (13/7) το countdown για την αποκάλυψη των φανελών της σεζόν 2025/26, που αναμένεται να γίνει την Παρασκευή (18/7).
Το μεσημέρι της Τετάρτης (15/7) Ένωση δημοσιοποίησε και το τρίτο promo VIDEO με τίτλο “Η κληρονομιά”.
“Κληρονομιά δεν είναι απλώς ό,τι αφήνεις πίσω. Είναι ό,τι κρατάς ζωντανό. Κάθε μέρα. Κάθε στιγμή. Η Ιστορία δεν διδάσκεται. Μεγαλώνεις μέσα της. Τη ζεις στις φωνές. Την ακούς στις εξέδρες. Την κουβαλάς στο στήθος σου.
Από γενιά σε γενιά. Από καρδιά σε καρδιά. Γιατί αυτή η φανέλα δεν αγοράζεται. Κληρονομείται. Μαθαίνουμε την Ιστορία. Τη συνεχίζουμε”, αναφέρει η Ένωση στη λεζάντα της ανάρτησής της.