CONFERENCE LEAGUE

ΑΕΚ: Κλιμάκιο της UEFA στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League, μέχρι την Παρασκευή το τρόπαιο στην Αθήνα

ΑΕΚ: Κλιμάκιο της UEFA στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League, μέχρι την Παρασκευή το τρόπαιο στην Αθήνα
Η OPAP Arena INTIME

Πολυμελές κλιμάκιο της UEFA έρχεται στην Ελλάδα την τρέχουσα εβδομάδα για να ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες προετοιμασίας από κοινού με το προσωπικό της ΑΕΚ για τον τελικό του Conference League. Μαζί με το κλιμάκιο θα έρθει και το τρόπαιο για φωτογραφίσεις στο γήπεδο και την Αθήνα.

Ο τελικός του Conference League της σεζόν 2023/24 θα διεξαχθεί στην OPAP Arena και ήδη στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ξεκινούν τις διεργασίες για τη διεξαγωγή του τελικού.

Από αυτή την εβδομάδα ξεκινάει ο κύκλος παρουσίας της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς κλιμάκιο της UEFA έρχεται στην Αθήνα για όλες τις διαδικασίες προετοιμασίας του τελικού, σε συνεργασία με το προσωπικό της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η παραμονή τους στην Αθήνα θα είναι καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Παράλληλα μέχρι και την Παρασκευή αναμένεται η άφιξη του τροπαίου της διοργάνωσης για να γίνουν φωτογραφήσεις στο γήπεδο, αλλά και στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι η Ένωση αναμένει και την αντιπροσωπεία της Μαρσέιγ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως συνέβη και με τον Άγιαξ την προηγούμενη Τετάρτη, για να διευθετηθούν όλα τα ζητήματα της μεταξύ τους αναμέτρησης στην OPAP Arena.

TAGS CONFERENCE LEAGUE OPAP ARENA UEFA ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ