ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κινείται για Βέριπς

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας Μίκαελ Βέριπς
Ο Ολλανδός τερματοφύλακας Μίκαελ Βέριπς SHEFFIELD UNITED YOUTUBE

Για την απόκτηση του 24χρονου Ολλανδού τερματοφύλακα, Μίκαελ Βέριπς, κινείται η ΑΕΚ και βρίσκεται σε επαφές με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. (VIDEO)

Για την απόκτηση τερματοφύλακα κινείται η ΑΕΚ. Η Ένωση έχει στο στόχαστρό της τον Μίκαελ Βέριπς ο οποίος ανήκει στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται για 24χρονο Ολλανδό τερματοφύλακα ο οποίος αποκτήθηκε από την αγγλική ομάδα το καλοκαίρι του 2019 από την Μέχελεν.

Στην Σέφιλντ ο Ολλανδός μέτρησε μόλις μία συμμετοχή και ψάχνει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Μίκαελ Βέριπς υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ολλανδίας

Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Τβέντε και ακολούθησε το πέρασμά του από αυτές των Φίτεσε και Αϊντχόφεν πριν επιστρέψει ξανά στην Τβέντε. Ο δίμετρος τερματοφύλακας (ύψους 1,96μ.) αποκτήθηκε από την Σπάρτα ως επένδυση για το μέλλον το 2016 και δόθηκε δανεικός ένα χρόνο αργότερα στην Μάαστριχ.

Εκεί θα βρει ρόλο βασικού και θα μετρήσει 41 συμμετοχές εκ των οποίων στις 10 θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Η επόμενη χρονιά θα τον βρει στην Μέχελεν όπου και εκεί θα πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις αφού σε σύνολο 35 συμμετοχών θα κρατήσει το μηδέν στις 17!

Αυτές οι εμφανίσεις έκαναν την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019, όμως δεν μπόρεσε ποτέ να βρει ρόλο βασικού. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι για έξι μήνες υπήρξε συμπαίκτης με τον Παναγιώτη Ρέτσο.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ