ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κεκλεισμένων των θυρών το φιλικό με τη Σάμσουνσπορ

(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ / EUROKINISSI)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πώς το φιλικό κόντρα στη Σάμσουνσπορ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, έπειτα από απόφαση των ολλανδικών αρχών.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της επί ολλανδικού εδάφους και ετοιμάζεται να δώσει δύο ακόμη φιλικά, κόντρα στην Τζβόλε (26/07, 16:00) και κόντρα στη Σάμσουνσορ (29/07, 18:00)

Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ έκανε γνωστό πώς στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας το Σάββατο 25/06, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο κοινό και στον Τύπο και ότι η φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο στη Σάμσουνσορ την ερχόμενη Τετάρτη (29/07, 18:00) θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο για καμία από τις δύο ομάδες, έπειτα από απόφαση των ολλανδικών αρχών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι η απογευματινή προπόνηση της ομάδας μας στην Ολλανδία αύριο Σάββατο θα είναι κλειστή για το κοινό και τον Τύπο.

Επίσης, έπειτα από απόφαση των ολλανδικών Αρχών, ο φιλικός αγώνας με την Σάμσουνσπορ την προσεχή Τετάρτη θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και δε θα επιτραπεί η είσοδος σε φιλάθλους καμίας εκ των δύο ομάδων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ