ΑΕΚ

ΑΕΚ: Καθαρή η μαγνητική του Αλμπάνη, αναμονή για Μάνταλο

Ο Χρήστος Αλμπάνης με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Χρήστος Αλμπάνης με τη φανέλα της ΑΕΚ PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Ευχαρίστα νέα για τον Χρήστο Αλμπάνη, καθώς το χτύπημα που δέχθηκε στον αυχένα δεν του άφησε κάποια ζημιά, με τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε να βγαίνει καθαρή. Αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεων για Μάνταλο, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι έντονες ενοχλήσεις στην δεξιά γαστροκνημία.

Ο Χρήστος Αλμπάνης δέχθηκε χτύπημα στον αυχένα στην κανονική διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με τη Βέλεζ Μόσταρ και αντικαταστάθηκε από τον Εβγέν Σάκχοφ, στην έναρξη της παράτασης.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός της Ένωσης υποβλήθηκε σε αξονική αυχενική μοιρά, αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί κάποια ζήμια.

Αντίθετα ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με έντονες ενοχλήσεις στην δεξιά γαστροκνημία, υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται.

Από εκεί και πέρα, οι Κώστας Γαλανόπουλος και Ζίγκα Λάτσι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στη Βέλεζ Μόσταρ να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες για αύριο (31/07), ενώ η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι την Κυριακή στις 19.00.

TAGS ΑΕΚ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ