ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κάταγμα περόνης ο Ελίασον, 3-4 μήνες εκτός δράσης, χειρουργείται άμεσα

ΑΕΚ: Κάταγμα περόνης ο Ελίασον, 3-4 μήνες εκτός δράσης, χειρουργείται άμεσα

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Νίκλας Ελίασον, ο οποίος υπέστη κάταγμα περόνης και θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 μήνες καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ΑΕΚ χάνει τον Νίκλας Ελίασον για μεγάλο διάστημα, καθώς επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, σύμφωνα με την οποία ο Σουηδός εξτρέμ τραυματίστηκε σοβαρά από το πολύ σκληρό μαρκάρισμα του Ζουκάνοβιτς. Ο πρώτος σε ασίστ παίκτης της ομάδας, υπέστη κάταγμα περόνης και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η οποία θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για μήνες.

Ο παίκτης αρχικά μετέβη σε νοσοκομείο της Τρίπολης, ωστόσο εκεί διαπιστώθηκε ότι θα έπρεπε να μεταβεί αμέσως στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις ώστε να υπάρξει και η τελική διάγνωση, που τελικά έδειξε για τον ποδοσφαιριστή τα χειρότερα. Πλέον ο παίκτης αναμένεται στη δράση με το νέο έτος, ενώ θα υποβληθεί σε επέμβαση σήμερα ή αύριο.

Για την ΑΕΚ αυτή η απώλεια είναι τεράστια καθώς από την ημέρα που ο Ελίασον έγινε μόνιμο μέλος της ενδεκάδας κι άρχισε να εγκλιματίζεται, η εικόνα της ομάδας μεσοεπιθετικά έλαβε ξεκάθαρη βελτίωση. Είχε πέντε ασίστ στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο και γενικά έκανε καταπληκτική δουλειά, τόσο δημιουργικά όσο και ανασταλτικά. Ο Άμραμπατ θα είναι ο αντικαταστάτης του, αλλά δεν αποκλείονται κι άλλες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα.

Μία από αυτές θα μπορούσε να συντελεστεί με τη χρησιμοποίηση του Τσούμπερ αριστερά και του Γκατσίνοβιτς δεξιά, όπως δηλαδή η ΑΕΚ αγωνιζόταν προτού ο Ελίασον γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της 11αδας της. Ωστόσο η εικόνα του Ελβετού είναι φέτος απογοητευτική, χώρια που προέρχεται από δύο μυϊκούς τραυματισμούς που του κόστισαν ξεκάθαρο έλλειμμα σε ετοιμότητα και φυσική κατάσταση.

Η λύση θα έρθει τον Ιανουάριο για την Ένωση, όταν θα ενταχθεί στο ρόστερ της ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Πάολο Φερνάντες ο οποίος αγωνίζεται στη συγκεκριμένη θέση, αλλά θα πρέπει να μείνει στο Βόλο έως τότε καθώς αγωνίζεται εκεί ως δανεικός έχοντας έως σήμερα τρία γκολ και τέσσερις ασίστ στο πρωτάθλημα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ