ΑΕΚ

ΑΕΚ: Λήξαν το επεισόδιο Καρέρα - Λιβάγια

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, σε τετ α τετ με τον Λιβάγια μετά από αγώνα της ΑΕΚ
Οι Καρέρα - Λιβάγια σε τετ α τετ μετά από παιχνίδι της ΑΕΚ EUROKINISSI

Οι Καρέρα και Ίβιτς μίλησαν στους παίκτες της ΑΕΚ την Παρασκευή (23/10) ζητώντας να κοιτάξουν μπροστά ενώ ο τεχνικός διευθυντής των "κιτρινόμαυρων" είχε τετ α τετ με τον Λιβάγια για το επεισόδιο με τον Ιταλό τεχνικό το οποίο θεωρείται λήξαν.

Λήξαν θεωρείται το επεισόδιο ανάμεσα στον Μάσιμο Καρέρα και τον Λιβάγια όταν ο Ιταλός τεχνικός έκανε αλλαγή στην αλλαγή τον Κροάτη επιθετικό στο ματς με την Μπράγκα. Για να συμβεί αυτό υπήρξε μια συνομιλία των δύο ανδρών αλλά και ένα τετ α τετ του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ με τον Κροάτη επιθετικό.

Ο Ίβιτς ζήτησε εξηγήσεις από τον Λιβάγια για τη συμπεριφορά του και τον ρώτησε αν υπάρχει πρόβλημα με τον Καρέρα. Ο Κροάτης παραδέχθηκε το λάθος του να φύγει για τα αποδυτήρια απευθείας δείχνοντας εκνευρισμένος και εν συνεχεία μίλησε και με τον Ιταλό προπονητή.

Εν συνεχεία τόσο ο Καρέρα όσο και ο Ίβιτς μίλησαν στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και το μήνυμα που τους μετέφεραν αμφότεροι ήταν το ίδιο. "Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι" ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ για να προσθέσει: "Είμαστε καλή ομάδα και είμαστε στην αρχή. Δεν έχει κριθεί τίποτε. Ένα άσχημο αποτέλεσμα δεν μας αλλάζει από τους στόχους μας. Στο χέρι μας είναι όλα. Ηρεμία για όλους, πάμε να πάρουμε ότι μας αξίζει".

Στη συνέχεια ο Ίλια Ίβιτς αναφέρθηκε στους επόμενους αγώνες: "Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή στα Γιάννινα, χρειαζόμαστε αυτό το αποτέλεσμα, όπως και να συνεχίσουμε με νίκες".

ΣΕ ΔΥΟ ΓΚΡΟΥΠ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Εν τω μεταξύ η προπόνηση της ΑΕΚ μετά την ήττα από την Μπράγκα έγινε σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τη Μπράγκα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Χρήστος Αλμπάνης, Αντρέ Σιμόες και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι Μιχάλης Μπακάκης, Εμάνουελ Ινσούα και Κώστας Γαλανόπουλος που υπολογίζονται για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και είναι στο χέρι του Καρέρα αν και ποιους θα πάρει μαζί του.

Το Σάββατο οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν το μεσημέρι και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Γιάννινα, εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ