ΑΕΚ

ΑΕΚ: Κάνει δικό της τον Γέφτιτς

ΑΕΚ: Κάνει δικό της τον Γέφτιτς
ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Η ΑΕΚ προχωράει σ' ακόμη μία σημαντική μεταγραφή, με τον Ντάρκο Γέφτιτς να προβάρει τα κιτρινόμαυρα, καθώς η Ένωση έχει φτάσει σε συμφωνία με τη Ρουμπίν Καζάν και με τον ποδοσφαιριστή.

Η ΑΕΚ προχωράει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό κλείνοντας το κενό στη θέση του κεντρικού χαφ. Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το SPORT24, η Ένωση ήταν σε επαφές με τη Ρουμπίν Καζάν για την απόκτηση του 28χρονου Ελβετού μέσου, Ντάρκο Γέφτιτς.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν έρθουν σε συμφωνία, με την ΑΕΚ να κλείνει τον Ντάρκο Γέφτιτς. Όπως ακριβώς συνέβη με τις περιπτώσεις των Λιβάγια, Σιμάνσκι, αλλά και του Ζούμπερ, η Ένωση θα αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ελβετό μέσο απ' τη ρώσικη ομάδα, ενώ στη συνέχεια το καλοκαίρι αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που περιλαμβάνει το deal και να τον κάνει αποκλειστικά δικό της.

Μάλιστα, η ΑΕΚ έχει ήδη διαπραγματευτεί με τον Γέφτιτς το συμβόλαιό του, το οποίο τον περιμένει απ' το καλοκαίρι του 2022, όταν και ενεργοποιηθεί η οψιόν.

Ο Γέφτιτς έχει προλάβει να αγωνιστεί ήδη οκτώ φορές τη φετινή σεζόν με τη Ρούμπιν Καζάν, σημειώνοντας και ένα γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Λεχ Πόζναν, Βασιλεία και Βάκερ. Μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελβετίας σε επίπεδο ανδρών, έχοντας αγωνιστεί μόνο με τα μικρότερα κλιμάκια.

Την περσινή σεζόν κατέγραψε 27 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό τρία γκολ και τρεις ασίστ. Αγωνίστηκε κυρίως ως "8αρι", κατέγραψε μια συμμετοχή στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ