ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ίωση και εθνικές ομάδες "άδειασαν" τα Σπάτα

Στιγμιότυπο από προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα | 9 Μαρτίου 2022
Στιγμιότυπο από προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα | 9 Μαρτίου 2022 INTIME SPORTS

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ πραγματοποίηθηκε με σημαντικό αριθμό απουσιών, με τους διεθνείς να ενσωματώνονται στις εθνικές τους ομάδες αλλά και αρκετούς να ταλαιπωρούνται ακόμα από ίωση.

Η ΑΕΚ άφησε πίσω της το αρνητικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ (ήττα με 1-0) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Super League Interwetten μέσω προπόνησης που έγινε την Δευτέρα (21/3) στα Σπάτα, με τους κιτρινόμαυρους να μετρούν πάντως αρκετούς απόντες.

Συγκεκριμένα, απουσίασαν από το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα οι διεθνείς Μάνταλος, Τζαβέλλας, Ρότα, Τσούμπερ, Κριχόβιακ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμάντι, όπως και οι Άμραμπατ, Μισελέν, Σάκχοφ που ταλαιπωρούνται από ίωση, με τους Τσούμπερ και Κριχόβιακ να έχουν συμπτώματα ίωσης από το βράδυ της Κυριακής αλλά να αναχωρούν αμφότεροι για να ενσωματωθούν στις εθνικές Ελβετίας και Πολωνίας αντίστοιχα.

Ατομικά προγράμματα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Γέβτιτς, Σβάρνας, Σιμόες, ενώ όσοι αγωνίστηκαν με τον ΠΑΟΚ έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Όσον αφορά στην επόμενη προπόνηση, αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 την Τρίτη (22/3).

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ