ΑΕΚ: Η Τράμπζονσπορ ενδιαφέρεται για τον Μαρσιάλ, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα

Δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει ότι η Τράμπζονσπορ είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Αντονί Μαρσιάλ. Ο Γάλλος σταρ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι και το 2027.
Ο Αντονί Μαρσιάλ βρίσκεται στο στόχαστρο της Τράμπζονσπορ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας takagazete. Η εν λόγω πηγή υποστηρίζει ότι οι εκπρόσωποι του Γάλλου σταρ της ΑΕΚ τον προτείνουν στην ομάδα της Τραπεζούντας.
Οι άνθρωποι της Τράμπζονσπορ εξετάζουν το στάτους του Μαρσιάλ και σε τι κατάσταση βρίσκεται, καθώς είναι αρκετά επιρρεπής σε τραυματισμούς από τη μακρά θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι άνθρωποι της Ένωσης δεν θέλουν να τον κρατήσουν λόγω του υψηλού κόστους του συμβολαίου του και θα τον παραχωρούσαν με ένα λογικό ποσό.
Ο Μαρσιάλ τη φετινή σεζόν έπαιξε 23 φορές με τη φανέλα της ΑΕΚ και πέτυχε εννέα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.