ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η πρώτη ενδεκάδα του Γιαννίκη με Ρότα και Μήτογλου κόντρα στον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Η πρώτη ενδεκάδα του Γιαννίκη με Ρότα και Μήτογλου κόντρα στον Ατρόμητο

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Αργύρης Γιαννίκης στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο (20:30 COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την έκτη αγωνιστική της Super League Interwetten. Με Ρότα και Μήτογλου η ενδεκάδα της Ένωσης.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ (20:30 COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την έκτη αγωνιστική της Super League Interrwetten, με την Ένωση να γνωστοποιεί την ενδεκάδα που επέλεξε ο Αργύρης Γιαννίκης στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας.

Ο Λάζαρορς Ρότα και ο Μήτογλου πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της Ένωσης, ενώ ο Ντάρκο Γέφτιτς τοποθετήθηκε στο "10", πίσω από τον Αραούχο, με τον Άμραμπατ να μένει στον πάγκο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βρράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι, Σιμόες, Γκαρσία, Τσούμπερ, Γέφτιτς, Αραούχο.

Στον πάγκο της Ενωσης βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Μισλέν, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ και Ανσαριφάρντ.

Και η ενδεκάδα του Ατρομήτου: Πίριτς, Καστεγιάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Στρουγγής, Χατζησαΐας, Γκαλβάο, Ντένιτς, Σάλομον, Κλωναρίδης, Μουνίθ, Κουλούρης.

Στον πάγκο των Περιστεριωτών βρίσκονται οι: Γιαννιώτης, Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Τομάς, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κωτσόπουλος.

Παρακολουθήστε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο και του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό τη Game Night με τον Παντελή Βλαχόπουλο:

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ