OPAP ARENA

ΑΕΚ: Η OPAP Arena εξασφάλισε μόνιμη άδεια λειτουργίας

Η εντυπωσιακή OPAP Arena
Η εντυπωσιακή OPAP Arena INTIME

Η OPAP Arena εξασφάλισε μόνιμη άδεια λειτουργίας, καθώς έπεσαν οι σχετικές υπογραφές και η απόφαση αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Η OPAP Arena εξασφάλισε και τυπικά μόνιμη άδεια λειτουργίας, μετά και την υπογραφή του Αντιπεριφερειάρχη και αρμόδιου για τον Τομέα του Αθλητισμού στην Περιφέρεια, Βασίλη Γιαννακόπουλου, με τη σχετική απόφαση να αναρτάται στη Διαύγεια, όπως συνέβη και με τις δύο προηγούμενες προσωρινές άδειες.

Στο νέο σπίτι της Ένωσης έγιναν κάποια έργα προκειμένου να μπορεί να μπορέσει να αποκτήσει μόνιμη άδεια λειτουργίας με αποτέλεσμα να μπορέσει να περάσει όλους τους ελέγχους που έγιναν από τους αρμόδιους φορείς. Μεταξύ άλλων η απόφαση αναφέρει: "Τη χορήγηση Άδειας Λειτουργίας Αθλητικής Εγκατάστασης Ομάδας Γ2 στο "Κέντρο Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού" στον Δήμο Νέας Φιλεδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Αττικής και συγκεκριμένα στο Ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου "Αγία Σοφία" που περιβάλλεται από τις οδούς Φωκών, Καππαδοκίας Αττάλειας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας".

Υπενθυμίζεται ότι η OPAP Arena έχει οριστεί ως η έδρα του τελικού του Conference League για το 2024, έχει λάβει τέσσερα αστέρια από την UEFA, ενώ είναι και η έδρα της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2024. Η απόφαση παράλληλα αναφέρει ότι το ανώτατο όριο καθήμενων θεατών είναι 31.100.

Φωτογραφία από την ανάρτηση της σχετικής απόφασης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ:

Η άδεια στην ΑΕΚ για τη χρήση της OPAP Arena
Η άδεια στην ΑΕΚ για τη χρήση της OPAP Arena PRINT SCREEN


TAGS OPAP ARENA ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ