ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Η Λανς διαπραγματεύεται για την απόκτηση του Χατζισαφί", γράφουν οι Γάλλοι

ΑΕΚ: "Η Λανς διαπραγματεύεται για την απόκτηση του Χατζισαφί", γράφουν οι Γάλλοι
INTIME

Η Λανς δίνει μάχη για την έξοδο στο Champions League όμως την ίδια ώρα στρέφει το βλέμμα και στη νέα σεζόν και τσεκάρει για υποψήφιους στόχους, με τον Εχσάν Χατζισαφί της ΑΕΚ να βρίσκεται στο στόχαστρό της σύμφωνα με γαλλικό μέσο.

Η φετινή σεζόν ήταν ιδανική για τον Εχσάν Χατζισαφί αφού όχι μόνο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωτάθληματος με τη φανέλα της ΑΕΚ αλλά ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Ένωση βάζοντας την υπογραφή του στη συμφωνία για 1+1 χρόνια που του προσφέρθηκε.

Ωστόσο, οι καλές εμφανίσεις του με τους κιτρινόμαυρους δεν άφησαν ασυγκίνητους και συλλόγους του εξωτερικού, με την γαλλική ιστοσελίδα "Onlymercato.com" να αποκαλύπτει το Σάββατο (20/05) πως έχει προκύψει για τον Ιρανό διεθνή μπακ έντονο ενδιαφέρον από πλευράς Λανς.

"Η Λανς διαπραγματεύεται την απόκτηση του Ιρανού διεθνή μπακ, για να ενισχυθεί ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν ο Χατζισαφί υπογράψει στη Λανς", ανέφερε το εν λόγω μέσο, τονίζοντας ότι στην παρούσα φάση οι "λανσουά" δίνουν αγώνα για να κρατήσουν τη 2η θέση έναντι της 3ης Μαρσέιγ και να πάρουν το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League τη νέα σεζόν.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ