ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η επιδείνωση της υγείας του Στέλιου Σεραφείδη, επέσπευσε το έργο με τους πυλώνες στην OPAP Arena

Ο Στέλιος Σεραφείδης σε αγώνα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
Ο Στέλιος Σεραφείδης σε αγώνα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ INTIME

Το σχέδιο με τις μορφές των θρύλων της ΑΕΚ στην OPAP Arena - Αγιά Σοφιά, αρχικά είχε σχεδιαστεί να αποκαλυφθεί κοντά στα εγκαίνια του νέου γηπέδου, ωστόσο η επιδείνωση της υγείας του Στέλιου Σεραφείδη, άλλαξε το χρονοδιάγραμμα με εντολή του ισχυρού άνδρα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Στέλιος Σεραφείδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια της ΑΕΚ, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο θρύλος της Ένωσης θα βρίσκεται για πάντα στο νέο της σπίτι, όντας ένας από τους τέσσερις πυλώνες του νέου γηπέδου, μαζί φυσικά με τους Μαύρο, Παπαϊωάννου και Νεστορίδη. Το συγκεκριμένο έργο ωστόσο έγινε νωρίτερα από ότι προέβλεπε το χρονοδιάγραμμα, με εντολή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όταν ο γιατρός που τον φρόντιζε το τελευταίο διάστημα, Πάρις Κοσμίδης, ενημέρωσε τους διοικούντες της Ένωσης ότι δεν πήγαινε καλά η υγεία του Στέλιου Σεραφείδη, ο Μελισσανίδης έδωσε εντολή να ξεκινήσει αμέσως το σχέδιο με τους πυλώνες, με πρώτον αυτόν του Σεραφείδη.

"Δεν με νοιάζει τι θα κάνετε, πρώτα θέλω να δω τον συγκεκριμένο πυλώνα με τη μορφή του Στέλιου. Μακάρι ο μεγάλος Σεραφειδης να προλάβει και να μπει στο γήπεδο και περπατήσει εντός του γηπέδου στα εγκαίνια αλλά τουλάχιστον προλάβαμε να τον βάλουμε μέσα στο σπίτι μας, εκεί που θα βρίσκεται για πάντα", ανέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Με την ίδια αγωνία άλλωστε ζούσε και ο Στέλιος Σεραφείδης. Στο συγκινητικό βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ ΑΕΚ στη μνήμη του μεγάλου αρχηγού της, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η αγωνία μου είναι να βρίσκομαι εδώ με τα εγγόνια μου την ημέρα που θα γίνουν τα εγκαίνια".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ