ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η επένδυση που έρχεται για την ευρωπαϊκή OPAP Arena

Η OPAP Arena
Η OPAP Arena EUROKINISSI SPORTS

Στο Show Must Go On της Πέμπτης (25/05) ο Βαγγέλης Αρναούτογλου μίλησε για τις επενδύσεις που έρχονται στην OPAP Arena για να γίνει ευρωπαϊκή.

Η ΑΕΚ κατέκτησε πανηγυρικά το τρίτο νταμπλ στην ιστορία της, μετά και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Πλέον άπαντες στον κιτρινόμαυρο οργανισμό θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους, πριν από την πιο γεμάτη και ιστορική σεζόν που ακολουθεί, καθώς του χρόνου είναι δεδομένη η ευρωπαϊκή παρουσία σε ομίλους και θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής.

Εκτός από τη διαμόρφωση του ρόστερ θα γίνουν και επενδύσεις στην OPAP Arena προκειμένου να αποκτήσει και ευρωπαϊκό αέρα. Ήδη έχει ξεκινήσει η αντικατάσταση των πλεξιγκλάς, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της ορατότητας.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες ενέργειες για την ασφάλεια, προκειμένου να λυθούν ή να ελαχιστοποιηθούν όσα προβλήματα υπήρχαν και να μειωθούν οι "μουρμούρες".

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η OPAP Arena εκτός από έδρα της ΑΕΚ και της Εθνικής, έχει οριστεί από την UEFA ως έδρα του τελικού του Conference League τη νέα χρονιά.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ