ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στην Κραϊόβα

Eurokinissi

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Μάρκο Νίκολιτς για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κραϊόβα στην OPAP Arena για την τελευταία αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει με νίκες την παρουσία της στη League Phase του Conference League και να επικρατήσει της Κραϊόβα στην OPAP Arena (17/12, 22:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) με στόχο ένα απευθείας εισιτήριο στους 16 της διοργάνωσης. Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Μάρκο Νίκολιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να πάει με συνταγή Σαμψούντας, παρατάσσοντας ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με μια αλλαγή κι αυτή αναγκαστική. Ο Βίντα ξεκινάει βασικός στο πλάι του Ρέλβας, καθώς ο Μουκουντί είναι τραυματίας.

Ο Καμερουνέζος στόπερ ακολούθησε και χθες (17/12) ατομικό και ο Νίκολιτς δεν τον έχει ως λύση ούτε στον πάγκο. Οκτώ ποδοσφαιριστές είναι στον πάγκο, εκ των οποίων οι δύο τερματοφύλακες.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Ρέλβας, Πήλιος, Μαρίν, Πινέδα, Μάνταλος, Περέιρα, Κοϊτά, Γιόβιτς.

Αναπληρωματικοί: Αγγελόπουλος, Μπρινιόλι, Γκρούγιτς, Κουτέσα, Ελίασον, Πενράις, Κοσίδης, Χρυσόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ