ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στην Κηφισιά

Ο Εχσάν Χατζισαφί
Ο Εχσάν Χατζισαφί EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κηφισιά στην OPAP Arena (18/02, 19:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Προβλήματα με Μουκουντί και Μήτογλου.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Κηφισιά στη γεμάτη μετά από καιρό OPAP Arena (18/02, 19:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα.

Η Ένωση έχει λαβωθεί στο κέντρο της άμυνάς της, καθώς οι Αρόλντ Μουκουντί και Σίμος Μήτογλου ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις. Ο Καμερουνέζος στόπερ αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού και θα απουσιάσει περίπου για τρεις εβδομάδες. Ο δεύτερος αναμένεται να μπει μέσα στην εβδομάδα. Έτσι ο Κάλενς έχει στο πλευρό του τον Εχσάν Χατζισαφί που αγωνίζεται ως στόπερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βίντα έχει δηλώσει να εκτίσει ποινή λόγω καρτών σε αυτό το ματς και δεν είναι διαθέσιμος. Εκτός είναι και ο Φερνάντες που προπονήθηκε χθες, αλλά και οι Σιμάνσκι και Ρότα.

Παράλληλα εκτός 20άδας έμεινε και ο Ζίνι που αντιμετωπίζει που αντιμετωπίζει επίσης μυϊκό πρόβλημα ενώ ο Μάνταλος δεν είναι 100% έτοιμος και έμεινε εκτός.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Κάλενς, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ, Γκαρσία.

Αναπληρωματικοί: Αθανασιάδης, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Λιούμπιτσιτς, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Πισάρο.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ