ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό, με Φαν Βερτ και Γαλανόπουλο

Ο Τομ Φαν Βερτ κατά την ανακοίνωσή του από την ΑΕΚ
Ο Τομ Φαν Βερτ κατά την ανακοίνωσή του από την ΑΕΚ INTIME SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε μαζί του τον Κώστα Γαλανόπουλο και τον Τομ Φαν Βερτ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, (11/09, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Στίβεν Τσούμπερ. Πρώτη προπόνηση για Σιντιμπέ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (11/09, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), με τον Ματίας Αλμέιδα να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Σε αυτή την προπόνηση συμμετείχε και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, χωρίς να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Στην αποστολή συμπεριλήθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος για πρώτη φορά στη σεζόν, όπως και ο Τομ Φαν Βερτ, ένα από τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της Ένωσης. Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Τσούμπερ και Μαχαίρας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ