ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά, εκτός οι Βίντα, Σιμάνσκι και Μουκουντί

ΑΕΚ: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά, εκτός οι Βίντα, Σιμάνσκι και Μουκουντί
INTIME SPORTS

Ο Ματίας Αλμέιδα άφησε εκτός αποστολής τους Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι για τη ρεβάνς της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με την Κηφισιά (11/01, 19:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) στην OPAP Arena. Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τη ρεβάνς της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με την Κηφισιά (11/01, 19:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) στην OPAP Arena και μετά το πέρας της προπόνησης ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Αργεντινός κόουτς επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τους Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι για να τους ξεκουράσει, ενώ μέσα βρίσκονται οι Ντάικο, Μουστακόπουλος, Κοσίδης και Μαχαίρας. Να σημειωθεί ότι γι' αυτό το ματς υπολογίζει μόλις σε πέντε αμυντικούς.

Να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής έμεινε και ο Φράνσον, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις σήμερα (10/01) μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος γι' αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Ντάικο, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ