ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η απόλυτη φρενίτιδα από χιλιάδες οπαδούς στο Ελευθέριος Βενιζέλος στην άφιξη της αποστολής

Η άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ στο "Ελ. Βενιζέλος"
Η άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ στο "Ελ. Βενιζέλος" EUROKINISSI SPORTS

Περίπου στις 03:30 η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά τη νίκη επί του Άρη. Πάνω από επτά χιλιάδες οπαδοί υποδέχθηκαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δημιουργώντας εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Η ΑΕΚ γιορτάζει. Μετά τη νίκη της κόντρα στον Άρη βρίσκεται έναν πόντο μακριά από την εξασφάλιση του πρωταθλήματος. Το πάρτι μεταφέρθηκε από τη Νέα Φιλαδέλφεια στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η αποστολή της Ένωσης έφτασε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα περίπου στις 03:00. Στο αεροδρόμιο είχαν συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς πάνω από επτά χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι δημιούργησαν μία τρελή ατμόσφαιρα και υποδέχθηκαν με τον πιο θερμό τρόπο τους παίκτες και το σταφ.

Η αναμονή ήταν μεγάλη, καθώς υπήρξε καθυστέρηση, αλλά μόλις, το πούλμαν έκανε την εμφάνισή του περίπου 03:30, τότε δεκάδες καπνογόνα φώτισαν τον ουρανό και τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα, με το λεωφορείο να κινείται με δυσκολία.

Μάλιστα, οι φίλοι της ΑΕΚ που παρέμειναν έως τα ξημερώματα για την ομάδα τους, είχαν την απαίτησή τους: "Οέ οέ πρωτάθλημα και Κύπελλο, δικέφαλε αετέ φώναζαν".

Οι εικόνες ήταν φαντασμαγορικές. Από την πρώτη στιγμή όταν το αεροπλάνο έκανε την εμφάνισή του, οι οπαδοί της Ένωσης έκαναν την νύχτα μέρα με τα βεγγαλικά τους.

Μόλις έφτασε το αεροπλάνο, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης περίμενε την ομάδα του, συνεχάρη έναν έναν τους παίκτες, ενώ είχε και μία θερμή αγκαλιά με τον Ματίας Αλμέιδα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ