ΑΕΚ

ΑΕΚ: H αλήθεια για Μπακάκη και Λας Πάλμας

Ο Μιχάλης Μπακάκης
Ο Μιχάλης Μπακάκης INTIME

Μετά από 7,5 χρόνια ο Μιχάλης Μπακάκης είναι πολύ πιθανό τον προσεχή Ιανουάριο να αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ. Η επικοινωνία με την Λας Πάλμας έγινε μέσω του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και η πρώτη κουβέντα κύλησε θετικά. Για να ολοκληρωθεί ωστόσο το deal υπάρχουν σημαντικές προϋποθέσεις. Το SPORT24 έχει το ρεπορτάζ.

Η αναμέτρηση με την Βελέζ στο Ολυμπιακό Στάδιο και ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από τη συνέχεια του Conference League αποτέλεσε την τελευταία μέχρι σήμερα εμφάνιση του Μιχάλη Μπακάκη με την φανέλα της Ένωσης. Με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρισκόταν εντός των αποστολών, ωστόσο εδώ και περίπου έναν μήνα και από την έλευση του Αργύρη Γιαννίκη και έπειτα, ο διεθνής δεξιός οπισθοφύλακας ενημερώθηκε πως πλέον δεν υπολογίζεται και πως μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός θα βρίσκεται πιθανότητα στο εξωτερικό.

To "κονέ" με Λας Πάλμας και ο ρόλος του Μιλοβάνοβιτς

Μεταξύ των υποψηφίων βρίσκεται και η ισπανική Λας Πάλμας. Η πλευρά του Μπακάκη βλέπει αρκετά θετικά την μετακίνηση του στην ομάδα των Κανάριων Νήσων, η οποία την φετινή σεζόν αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, βρίσκεται στην 6η θέση και στοχεύει στην άνοδο στην La Liga. Μάλιστα έχει υπάρξει και η σχετική επικοινωνία με τον γνωστό στην Ένωση, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος εργάζεται στο τμήμα scouting της ισπανικής ομάδας και διατηρεί ιδιαίτερα καλή άποψη για τον 30χρονο δεξιό μπακ.

Η πώληση-κλειδί που θα ανοίξει τον δρόμο για την μεταγραφή

Ωστόσο ακόμα είναι αρκετά νωρίς για να γίνει οποιαδήποτε κουβέντα ως προς την κατάληξη της συγκεκριμένης μεταγραφής και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται στις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου, ενόψει και της έναρξης της μεταγραφικής περιόδου. Απαραίτητη προϋπόθεση ωστόσο αποτελεί ένας εκ των Άλβαρο Λέμος και Αλέ Ντίεθ -οι δύο δεξιοί μπακ που έχει αυτή τη στιγμή η Λας Πάλμας στο ρόστερ της- να αποχωρήσει.

Κάτι που τη δεδομένη στιγμή φαντάζει πιθανό καθώς, επιθυμία του ισπανικού συλλόγου είναι προχωρήσει σε πώληση ενός εκ των δύο. Αν αυτό συμβεί τότε θα ανοίξει ο δρόμος προκειμένου ο Μπακάκης να γίνει κάτοικος Κανάριων Νήσων.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ