ΑΕΚ

ΑΕΚ για τον Γιώργο Λυγγερίδη: "Κουράγιο στους οικείους του, ελπίδα να αποδοθεί δικαιοσύνη γι' αυτό το έγκλημα"

Το σήμα της ΑΕΚ στο σημαιάκι του κόρνερ
Το σήμα της ΑΕΚ στο σημαιάκι του κόρνερ EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, αλλά και την ελπίδα της να αποδοθεί δικαιοσύνη γι' αυτό το έγκλημα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, προς τους οικείους του εκλιπόντος αστυνομικού. Παράλληλα η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ευχήθηκε να αποδοθεί δικαιοσύνη για το συγκεκριμένο έγκλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον 31χρονο αστυνομικό, Γιώργο Λυγγερίδη: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην Οικογένεια του Γιώργου Λυγγερίδη, του Έλληνα αστυνομικού που έχασε τελικά τη ζωή του μετά από την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε την ώρα της υπηρεσίας του.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από την τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου. Μια ακόμη με αυτουργούς κακοποιά στοιχεία που κινούνται γύρω από τον χώρο του αθλητισμού και τον χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για τις εγκληματικές τους ενέργειες.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. Με την ελπίδα να αποδοθεί δικαιοσύνη γι΄ αυτό το έγκλημα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει'.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ