ΑΕΚ

ΑΕΚ για Μαρσιάλ: “Δεν έχουμε βγει στη γύρα να τον παραχωρήσουμε, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για εμάς”

Ο Αντονί Μαρσιάλ με τη φανέλα της ΑΕΚ Eurokinissi Sports

Η ΑΕΚ προχώρησε σε τοποθέτηση με αφορμή δημοσίευμα στην Τουρκία, τονίζοντας ότι δεν επιδιώκει να παραχωρήσει τον Αντονί Μαρσιάλ.

Δημοσίευμα στην Τουρκία ανέφερε ότι η ΑΕΚ επιθυμεί να παραχωρήσει τον Αντονί Μαρσιάλ και η Τράμπζονσπορ ενδιαφέρεται για τον Γάλλο σταρ. Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με τοποθέτησή της διαψεύδει ότι επιθυμεί να τον παραχωρήσει, καθώς ο Μαρσιάλ είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένα πολύ σημαντικό περιουσιακό της στοιχείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρσιάλ έχει συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι και το καλοκαίρι του 2027. Τη φετινή σεζόν έπαιξε συνολικά 23 ματς στις εγχώριες διοργανώσεις και πέτυχε εννέα γκολ.

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ΑΕΚ: Η ΑΕΚ δεν έχεi… βγει στην γύρα για να παραχωρήσει τον Μαρσιάλ, όπως περίπου παρουσιάζεται σε δημοσιεύματα στο εξωτερικό. Ο Μαρσιάλ είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής και ένα πάρα πολύ σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας μας“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ