ΑΕΚ

AEK: Φουλάρει για Νεντελτσεάρου η Ένωση

Ο Ιουνούτ Νεντελτσεάρου μαρκάρει τον Μοράτα (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ιουνούτ Νεντελτσεάρου μαρκάρει τον Μοράτα (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η ΑΕΚ φουλάρει για την απόκτηση του 24χρονου Ρουμάνου κεντρικού αμυντικού, Ιονούτ Νεντελτσεάρου, με τον Ίλια Ίβιτς να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Ούφα.

Την περίπτωση του Ιονούτ Νεντελτσεάρου προχωρούν στην ΑΕΚ για την ενισχυσή τους στο κέντρο της άμυνας. Ο Καρέρα και ο Ίβιτς ξεχώρισαν την περίπτωση του 24χρονου Ρουμάνου και ο δεύτερος προχωρά τις διαδικασίες για την απόκτησή του.

Η ΑΕΚ έχει ως σύμμαχο την πλευρά του παίκτη αφού υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έτσι, ο Ίλια Ίβιτς προσπαθεί να τα βρει και με την πλευρά της Ούφα για να τελειώσει την υπόθεση.

Ο χρόνος πιέζει αφού είμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών, ωστόσο στην ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία ότι θα κλείσει θετικά το θέμα του Ρουμάνου.

Σημαντικό ρόλο παίζει και το συμβόλαιο του παίκτη. Η Ούφα και ο Νεντελτσεάρου έχουν συμφωνία σε ισχύ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, οπότε οι Ρώσοι γνωρίζουν πως εάν δεν πουλήσουν τώρα τον παίκτη μπορεί να τον χάσουν χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο Νεντελτσεάρου έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στην Ούφα από το 2018, όταν και τον απόκτησε από την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Την φετινή σεζόν στο ρωσικό πρωτάθλημα μετράει ήδη εννέα συμμετοχές.

Την ίδια ώρα είναι έντεκα διεθνής με την εθνική ομάδα της Ρουμανίας και αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια της χώρας του για το Nations League κόντρα σε Βόρεια Ιρλανδία και Αυστρία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ